Görgősorok és mérőlécek a Bomar kínálatából

Szerző: | márc 6, 2021 | femipar

A BOMAR új X/XP kezelési rendszere soha nem látott rugalmasságot kínál a kezelési rendszer egyedi igényekhez és körülményekhez történő igazításának érdekében. A terhelhetőség és az automatizálási szint tökéletes rugalmassággal variálható és módosítható, akár a késbbiekben is.

A standard és motorikus meghajtású görgősorok mellett az X rendszer gazdag választékot kínál a függőleges támasztó hengerektől egészen a digitális, vagy mechanikus ütközős hosszmérő rendszereken át az anyagtároló és anyagtovábbító egységekig, valamint szállítószalagok széles kínálatáig terjedően. A teherbírás az alkalmazott görgők és támasztólábak számának variálásával testreszabható a felhasználó igényeinek megfelelően.

A görgős szállítószalag előtolási profilja változó görgő- és lábtávolságokat tesz lehetővé ugyanazon görgős szállítóegységen. Ha szükséges, további görgők és / vagy támasztólábak bármikor felszerelhetők.

Könnyen kezelhető anyagtároló és anyagtovábbító pályák nehéz munkadarabok adagolásához. Az egyedülálló profirendszernek köszönhetően az X/XP rendszer görgősínjei könnyen beállíthatók a felhasználó igényeihez alkalmazkodóan. Távolságuk megváltoztatásával teherbírásuk növelhető. Csatlakozó elemek és kiegészítők széles választéka egészíti ki az „X” rendszer spektrumát.