USA

 

Strong on Service

A JMT vállalat fémmegmunkáló szerszámgépek tervezésével és gyártásával szolgáltat magas minőségű megoldásokat a fémlemez- és szerkezeti acél megmunkálásával foglalkozó ipari szereplők számára, mely magában foglalja a hajlítás, vágás, fúrás, lyukasztás, nyírás és hegesztés pozícionálás folyamatait.

A JMT gépek a legkorszerűbb tervezési és minőségi előírásoknak megfelelően készülnek. Saját gépeink tervezésével együtt a JMT partneri viszonyban áll olyan gyártókkal, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a szerszámgépek gyártásában az iparág egyik vezető márkája számára.

Folyamatos fejlődésben

A Jorgenson Industrial Companies (JMT) részlege 1967-ben alapított családi vállalkozás. Roger Jorgenson küldetése az volt, hogy a szolgáltatási háttér erős színvonalára alapozva építse fel vevőkörét. Öt gyermeke is folytatja ezt a hagyományt, mióta átvették a vállalat vezetését 2008-ban. Egyik fia, Kyle vezetésével a JMT-t folyamatosan bővülő ipari szakemberekből álló csapat támogatja, amely tapasztalt terméktervezőkből, értékesítési tanácsadókból és veterán szervizmérnökökből áll. A JMT ötletes és produktív alkatrészekkel és szerszámokkal is rendelkezik, hogy a gépek optimális teljesítményen működhessenek. A vállalat székhelyén nagy bemutatóterem, raktár és szervizközpont található Salt Lake City-ben, Utah területén. A JMT értékesítési és szervizszakemberekből álló csapata az Egyesült Államokban található az ügyfelek gyors kiszolgálása érdekében. A JMT értékesítési, szerviz- és mérnöki irodával is rendelkezik a törökországi Bursában, amely Európára, Ázsiára, Közel-Keletre, Afrikára és Ausztráliára terjed ki. A JMT gépek értékesítésére és szervizelésére válogatott forgalmazók globális hálózata stratégiai elhelyezkedésű, hogy az ügyfelek számára a lehető leggyorsabb válaszidőt biztosítsa. A JMT termékei ötvözik a pontosságot, sebességet, rugalmasságot, tartósságot, megbízhatóságot és az innovatív technológiát magas teljesítmény – ár arányú fémipari szerszámgépek tervezésével és gyártásával.

  JMT szerszámgép katalógus >>

Contact

KERESSEN

FEL MINKET

Email:

info@femgepszer.hu

Ügyfélszolgálat:

+36 20 475 5454

Kérje árajánlatunkat!