GERMANY

 

Közel vagyunk Ügyfeleinkhez

Az OPTIMUM márkanév évek óta szinonimájaként értelmezhető a fémmegmunkáló szerszámgépek fejlesztése, tervezése és gyártása, továbbá a magas minőségi színvonalat képviselő CNC szerszámgépek fogalmával. Az évek alatt folyamatosan bővülő értékesítési és szolgáltatási hálózatnak köszönhetően mára az OPTIMUM német vállalat globálisan működik együtt szakmai partnereivel Hallstadt-i központjában, így termékeit Európa-szerte nagyszerű kereskedők képviselik. Nemzetközi értékesítési hálózata Németország határain túl, a világ számos országára kiterjed. Ez segít abban, hogy az Ügyfelek átfogó értékesítési szervezésüknek köszönhetően az OPTIMUM gyors, egyszerű és szolgáltatásorientált szaktudására és minőségi normáira támaszkodjanak. Mindezeknek köszönhetően pedig megbízható partnerei a fémiparnak.

„Felelős piaci pozíciót alakítottunk ki, amiben megbízhat az évek során!”

Az OPTIMUM minőség

Ha egy funkcionális gépet keres, amely átfogó szolgáltatásokat kínál kedvező áron, akkor egy OPTIMUM szerszámgép megvásárlásával jó döntést hoz.

Gépeink kiváló minőséggel és precíz gyártással készülnek, továbbá „OPTIMUM ár-teljesítmény” arányt kínálnak.

A forgácsolástechnikai programnak köszönhetően garantáltan az Ön igényeinek megfelelő gépi változatokat kínáljuk termék választékunkban. Bízhat az OPTIMUM-ban, hiszen a fémmegmunkálási környezetekben érvényes előírások betartása is az egyik fő gyártási szempont.

A fő katalógus betekintést nyújt Önnek képességeinkről és széles termékpalettánkról egyaránt.

 

  OPTIMUM CNC gép katalógus megnyitása >>

  OPTIMUM fémipari gép katalógus megnyitása >>

Contact

KERESSEN

FEL MINKET

Email:

info@femgepszer.hu

Ügyfélszolgálat:

+36 20 475 5454

Kérje árajánlatunkat!