TAIWAN

Agilis és okos megmunkálás

Az AXILE /’æksail/ jelentése, azaz a márkanév üzenete a szó igazi jelentésével egyenértékű, tehát agilis. Az Agilitás a legjobb szó az AXILE megmunkálóközpontok jellemzésére. A szellemi agilitás a gyors gondolkodás és felfogás képessége, más szóval valaki/valami okos, de például a motor agilitása alatt azt értjük, hogy gyors és pontos mozgásra képes, ami a nagy sebességű megmunkálás lényegi alapját képezi. 

Így tehát az AXILE az agilis és okos megmunkálást jelenti.

Az alkatrészgyártók a világon mindenhol hasonló problémával küzdenek. Szeretnék folyamatosan csökkenteni a termékárakat, faragni a gyártási költségeket és csökkenteni a szakemberhiány okozta gondokat. Az AXILE nagy sebességű 5-tengelyes technológián alapuló, magas szintű termelékenységet biztosító megmunkálógépeket kínál, versenyképes áron.

Az AXILE rövidebb megmunkálási időt biztosít, amely energia-megtakarítással jár. Mindez pedig magasabb fokú hatékonyságot eredményez.

AXILE hatékonyság

A taivani, Taichung városában található vezető technológiai gyártó, az AXILE gyár büszke saját termelésére és annak minőségére. Taichung a szerszámgép gyártó vállalatok legnagyobb közösségének ad helyet a világon, a rendelkezésre álló szakmunkaerő volumennek köszönhetően. Az alkatrész ellátási lánc messze sokkal hatékonyabb, mint bármely más országban. A 3- és 5-tengelyes függőleges megmunkáló központok ésszerűen kialakított palettája csak egy olyan méretspektrumot takar, ami lefedi a megrendelők legjellemzőbb igényeit és ezzel a palettával ésszerű előállítási árak tarthatók fenn.

A V széria összes modellje – a 3-tengelyes termékvonal – ugyanarra a C-típusú kialakításra épül.

A G széria összes modellje – az 5-tengelyes termékvonal – hasonlóan robusztus kialakítású. Mindkét G széria csúcsminőségű beépített orsókkal és forgó-billenő bölcső kialakítású asztalokkal készült, melyeket minden tengelyen nyomatékmotor hajt. A nagy pontosságú lineáris és forgó-, mérőjeladók biztosítják az agilis és pontos megmunkálást. Az AXILE az egyetlen olyan tajvani vállalat, ahol a gépek kialakítását ANSYS szimulációval, statikus és dinamikus modellen keresztül tesztelik, a megbízható termékek gyártása érdekében.

Az AXILE a 3- és 5-tengelyes, nagy sebességű függőleges megmunkáló központok prémium piacának meghódítását tűzte ki céljául.

Ez a piac folyamatosan bővül és az AXILE ázsiai gyártók közül elsőként tud ténylegesen feltűnni az európai versenytársak között.

AXILE, motor- és szellemi agilitás, versenyképes áron.

 

  AXILE katalógus megnyitása >>

  AXILE G8 Series katalógus megnyitása >>

Contact

KERESSEN

FEL MINKET

Email:

info@femgepszer.hu

Ügyfélszolgálat:

+36 20 475 5454

Kérje árajánlatunkat!