TAIWAN

Több, mint 40 év tapasztalat

A Microcut vállalat 1979 óta, azaz már több, mint 40 éve gyárt szerszámgépeket mindenféle felhasználói igényre szabva ideértve a függőleges és vízszintes CNC megmunkálóközpontokat, a fúró- és maróműveket, a CNC esztergagépeket, valamint a nagysebességű 5 tengelyes megmunkálóközpontokat. 

A gépek a legkülönfélébb iparágak felhasználására készülnek, mint például a hajógyártás, repülőgépgyártás, autógyártás, gépgyártás, orvosi eszközgyártás, továbbá a mezőgazdaság, energiaipar, olajipar és gázipar számára.

A Microcut az innovatív termékek gyártását és azok fenntartható fejlődését tűzte ki legfőbb céljaként. A vállalatot a minőség és kiemelkedő teljesítmény jellemzi a magas színvonalú szerszámgépek piacán.

Folyamatos fejlődés

Az ügyfélközpontúságra, minőségre és kiváló szolgáltatásra épülő üzletpolitika garantálja a felhasználók elégedettségét, továbbá versenyelőnyüket a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően.

A Microcut új projektek fejlesztésével, valamint globális beszállítókkal és értékesítési központokkal szorosan együttműködve biztosítja folyamatos innovációját a fenntartható fejlődés szellemében, továbbá termékei megfelelőségét a mindenkori piaci igényeknek megfelelően.

A globális értékesítői hálózat biztosít nemzetközi jelenlétet, melynek döntő szerepét az európai és az észak-amerikai terület képzi. E globális jelenlét teszi lehetővé a végfelhasználók számára, hogy könnyen megtalálják a hozzájuk legközelebb eső Microcut partnert.

  MICROCUT katalógus megnyitása >>

Contact

KERESSEN

FEL MINKET

Email:

info@femgepszer.hu

Ügyfélszolgálat:

+36 20 475 5454

Kérje árajánlatunkat!