CZECH REPUBLIC

 

A fűrészelés szakértője

A Bomar vállalat közel 30 éve játszik meghatározó szerepet a fémipari fűrészgépek fejlesztésében és gyártásában. A társaság 1993-ban alakult összesen hat alkalmazottal egy 120 m2-es területen. A gyártási programban akkoriban még csak egyféle szalagfűrész modell szerepelt. A megfizethető és jó minőségű szalagfűrészek iránti nagy igénynek köszönhetően később jelentősen bővült a kínálat. Rövid idő alatt a cég exportja meghaladta a teljes bevétel 50% -át. A következő években a vállalat tovább bővült, köszönhetően az európai, ázsiai és amerikai kereskedői hálózat folyamatos fejlesztésének, minőségi javításának és bővítésének.

A vállalat gyártási programja a kisméretű, mobil kézifűrészektől a teljesen hidraulikus, automata, CNC vezérlésű, kétoldalas szögvágásokra is képes szalagfűrész gépekre összpontosít, amelyek szinte bármilyen méretű acélanyagok vágására képesek különböző kürülmények között.

Kiváló minőség Csehországból

A Bomar termékek fejlesztése folyamatos, hogy mindig megfeleljenek a legújabb piaci követelményeknek, így tapasztalt mérnökök és tervezők dolgoznak új termékek fejlesztése mellett, a meglévő szalagfűrész modellek termelékenységének és funkcionalitásának javításán is.

Termékeink és szolgáltatásaink elérhetőségét a végfelhasználók számára az üzleti partnerek világszerte működő hálózata biztosítja szakmailag képzett kiszolgáló személyzettel. A vállalat fennállása alatt több mint 50 000 szalagfűrészt értékesítettünk, ami elkötelezi és motiválja a gépeink termelékenységének és funkcionalitásának további növelését.

  BOMAR szalagfűrész katalógus megnyitása >>

Contact

KERESSEN

FEL MINKET

Email:

info@femgepszer.hu

Ügyfélszolgálat:

+36 20 475 5454

Kérje árajánlatunkat!