PRODUCTS

TERMÉKEK

Széles fémipari szerszámgép kínálat egy helyen

  • Vezető világmárkák termékeit forgalmazzuk, így biztonsággal válogathat termékeink közül.
  • Az általunk forgalmazott fémipari szerszámgépek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek és gyártásuk során a legkörszerúbb technológiákat alkalmazzák. Megbízható és gyors alkatrészellátással, valamint szervizháttérrel segítjük partnereink munkáját.
  • CNC megmunkálóközpontok, lézervágó gépek, automata szalagfűrészgépek, hidraulikus élhajlító gépek és egyéb lemezmegmunkáló berendezések, radiál fúró- és oszlopos fúrógépek, cnc köszörűgépek és további, kiváló fémipari szerszámgépekkel biztosítunk optimális körülményeket és versenyelőnyt teremtő megoldásokat megrendelünk számára.
  • A kínálatunkban megtalálható fémipari szerszámgépek alkalmazásával magasfokú gyártási hatékonyság és termelékenység, valamint optimális rezsiköltségek érhetők el.

Tekintse meg termékkatalógusainkat is az alábbi linkre kattintva.

>> KATALÓGUS OLDAL MEGNYITÁSA <<

Fémipari szerszámgépek online vásárlása

Forgalmazott fémipari szerszámgépeink egy része online áruházainkban is elérhető, megvásárolható. Három különböző webáruházunk kiváló lehetőségeket biztosítanak beszerzők és cégvezetők számára. Weboldalainkon kedvére böngészhet, továbbá megrendelést készíthet össze, melyeket akár azonnal le is tud adni nekünk. A megrendelt termékeket rövid határidővel, kedvező árakon szállítjuk ki megrendelőink részére.

Első webáruházunk (femgepszer.hu) egy főként fémipari szerszámgépek és szerszámok, valamint rezsianyagok és kiegészítők értékesítésére szakosodott webáruház. Rendkívül széles kínálatunk több, mint 5000 féle terméket tartalmaz.

Második webáruházunk (lemezhajlitogep.hu) egy kimondottan lemezhajlító berendezésekre szakosodott webshop, mely legfőképp Metallkraft és Bernardo kézi lemezhajlító, valamint motorrásegítéses élhajlító berendezéseket és cnc hidraulikus élhajlítókat értékesítő weboldal.

Harmadik és egyben legújabb webáruházunk (szalagfureszgepek.hu) egy fémipari szalagfűrészgépek értékesítésére specializálódott online áruház, mely kimagasló kínálattal szolgál az érdeklődök számára. Elmondhatjuk, hogy ezen weboldalunk Magyarország legnagyobb szalagfűrsz kínálatát biztosítja egy helyen.

Részletes bemutatót cégünkről, szolgáltatásainkról, valamint webáruházaink elérhetőségét az alábbi hivatkozásra kattintva találja.

>> RÓLUNK <<

Szolgáltatásaink a fémipar számára

Kiváló termékeink választékán túl igyekszünk Tisztelt Megrendelünk munkáját kiegészítő szolgáltatásokkal is segíteni. Fémipari szerszámgép termékeink szakszerű készletezésén és logisztikáján túl lízingfinanszírozással és pályázatírással kapcsolatban is forduljon hozzánk bizalommal.

Fémipari szerszámgép esetén is a gép beszerzése gyakran nagyon hosszadalmas és sok időt, valamint odafigyelést igénylő feladat. Igaz ez főleg akkor, ha például egy GINOP pályázat keretein belül szeretne pályázni új szerszámgépére.

Ebben a hosszadalmas és kihívásokkal teli folyamatban tudunk megrendelőink segítségére lenni. Számos tapasztalattal rendelkezünk etéren is, melyeknek köszönhetően gyors és rugalmas segítségnyújtást biztosítunk a műszaki dokumentációhoz, de akár a pályázati anyag megírásához is.

Szolgáltatásainkról az alábbi hivatkozásra kattintva tájékozódhat részletesebben.

>> SZOLGÁLTATÁSOK <<