Services

SZOLGÁLTATÁSOK

Segítjük munkáját

Rendkívül széles, kiváló minőségű termékpalettánk és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásaink képesek a fémmegmunkálás terén felmerülő igények közel 100%-át kielégíteni. Forgácsoló üzemek, szerszámgyártók, cnc üzemek, autóipari gyártók, továbbá fém- és acélszerkezetgyártók, lakatos műhelyek, öntödék és egyéb fémipari gyártó vállalatok számára biztosítani tudjuk a munkájukhoz szükséges fémipari szerszámgépeket és szerszámokat, kopó- és fogyóalkatrészeket, rezsianyagokat, valamint a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat az alapanyag előkészítés folyamatától egészen a késztermékek előállításáig.

Pályázat

Eszközbeszerzési pályázat részvételéhez biztosítjuk a szükséges műszaki segítséget, az igények szakszerű felmérését, személyes konzultációt és szaktanácsadást.

Lízingfinanszírozás

Termelőeszköz finanszírozásához lízing partnerünk közreműködésével kedvező tartós bérlet és további lízing ajánlatokhoz tudjuk hozzá segíteni a gyorsabb fejlődés érdekében.

Értékesítés

Fémipari szerszámgépek, szerszámok és rezsianyagok forgalmazása Magyarország területén üzletkötői, valamint online értékesítési hálózatunkon keresztül.

Szerviz

Fémipari szerszámgépek telepítése és üzembehelyezése, valamint garanciális és garancián túli javítása, karbantartása. Szakszerű, gyors és naprakész szervizhátteret biztosítunk.

Alkatrészellátás

Az általunk forgalmazott gépek és berendezések sokéves használata során felmerülő pótalkatrészek, vagy tartozékok terén kialakult igényeket rövid határidővel teljesítjük.

l

Igényfelmérés

Szaktanácsadást és helyszíni felmérést biztosítunk Ügyfeleink számára saját munkakörnyezetükben a legjobb megoldások kiválasztásának érdekében.

Contact

KERESSEN

FEL MINKET

Email:

info@femgepszer.hu

Ügyfélszolgálat:

+36 20 475 5454

Kérje árajánlatunkat!