TAIWAN

Precizitás, tökéletesség és  kiválóság

A PALMARY Machinery Co., Ltd.-t 1998-ban alapították Taichungban, Tajvan egyik legfőbb szerszámgépgyártó térségében. Két 20 000 négyzetméteres alapterületű csarnokban történik a különféle köszörűgépek gyártása. 

A világ vezető csiszológép gyártójaként elfogadható költségek mellett testreszabjuk ügyfeleink számára a legmodernebb köszörűgépeket. Ragaszkodunk a menedzsment stratégia fenntartható fejlődéséhez és a folyamatos innovációhoz.

A gyártó legfőbb célja a szerszámgép piacon történő folyamatos jelenlétre törekedni a világ legjobb csiszológépgyártójaként.

Alapvető értékek

A PALMARY 6 féle alapvető értékkel rendelkezik, melyek képesek biztosítani a folyamatos fejlődést, élenjárást és rendületlen minőséget, valamint megbízhatóságot.

Tisztelet – Innováció – Minőség – Szolgáltatás – Támogatás – Együttműködés

A precíziós gépek teljes minőségirányításának köszönhetően biztosított a kiváló teljesítmény. Tapasztalt gyártási csapat dolgozik a termékek magas minőségű legyártásán az első gyártási folyamattól az utolsóig. Minden egyes gyártási folyamat a legjobb gazdasági értékek, valamint a végfelhasználói gyakorlat figyelembevételével kerül megalkotásra.

A PALMARY a fő termelési adminisztratív koncepcióként a Just-In-Time menedzsmentet alkalmazza, amely irányítja az egyes gyártási folyamatokat és ellenőrzéseket szigorúan a szállítás rövidítése és hatékonysága érdekében.

  PALMARY bemutató katalógus megnyitása >>

  PALMARY köszörűgép katalógus megnyitása >>

Contact

KERESSEN

FEL MINKET

Email:

info@femgepszer.hu

Ügyfélszolgálat:

+36 20 475 5454

Kérje árajánlatunkat!