About

RÓLUNK

FÓKUSZBAN AMINŐSÉG

Víziónk – A lehető legmagasabb kiszolgálásra törekszünk.

Ennek szellemében mindig a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki partnereinket annak érdekében, hogy újabb felmerülő igényeikkel ismét vissza térjenek hozzánk. Partnereinkkel kialakított szoros együttműködésünknek köszönhetően képesek vagyunk megbírkózni a folyamatosan változó és megújuló szakmai kihívásokkal is.

Online jelenlétünk

Internetes szerszámgép áruházunk kiváló lehetőséget biztosít kisüzemi szerszámgépek és ipari szerszámok, valamint ipari rezsianyagok beszerzésére, ahol megrendelését könnyen, gyorsan és egyszerűen tudja leadni nekünk.

>> www.femgepszer.hu <<

Élhajlító webáruházunk széleskörű kínálattal szolgál a fémipari élhajlító berendezések iránt érdeklődőknek. Weboldalunk termékválasztéka főként Metallkraft és Bernardo élhajlító gépek szortimentjéből áll.

>> www.lemezhajlitogep.hu <<

Elsődleges célunk a legmagasabb kiszolgálást nyújtani partnereink számára a fémipari szerszámgépek és szerszámok értékesítése során. Erre biztosítékul szolgál a közel 10 éves fémipari szerszámgépek értékesítése, alkatrészellátása és javítása, valamint a hozzájuk kapcsolódó rezsianyagok és tartozékok beszállítása területén szerzett tapasztalatunk.

Az általunk forgalmazott fémipari szerszámgépek gyártása során többek között a termelékenység, megbízhatóság, felhasználhatóság, valamint a magas minőség a legalapvetőbb tényezők.

A termékpalettánk nyújtotta lehetőségekkel hosszútávon tudjuk biztosítani partnereink számára a folyamatos elégedettséget, kiszámíthatóságot és gazdaságosságot egy innovatív termékkínálat keretein belül.

Hozzáértő, rugalmas, megbízható és ügyfélorientált kiszolgálásunk jelent garanciát arra, hogy partnereinkkel mindig közös elégedettséggel zárjuk az aktuális projekteket és tervezzünk meg újakat.

Fémipari szalagfűrész

Szalagfűrész webáruház

Megnyitottuk fűrészgép webáruházunkat is, melyett legfőképp azok számára alakítottunk ki, akik fémipari szalagfűrész vásárlás előtt állnak. Legújabb internetes áruházunk kiváló lehetőségeket biztosít a fém szalagfűrész gépek terén létező összes igény kielégítésére. Büszkén mondhatjuk el, hogy széleskörű beszállítói hálózatunknak, valamint a közel 10 éves fémipari gépek terén szerzett tapasztalatunknak köszönhetően egyedülálló webáruházat hoztunk létre. Nálunk található meg Magyarország legnagyobb szalagfűrész választéka egy helyen.

>> www.szalagfureszgepek.hu <<

Oszlopos fúró webáruház

Oszlopos fúró webáruházunk fémipari állványos és oszlopos fúró, mágnestalpas fúró, radiális, azaz sugárfúró berendezések iránt édeklődők számára készült. Rendkívül széles fúrógép kínálattal várja webáruházunk az ide látogatókat, így biztos lehet benne, hogy minden felmerülő igény nálunk megoldásra talál. Optimum, Metallkraft, Bernardo és további márkák széles termékkínálatát nyújtja weboldalunk, ahol minden egyéb információt megtalál a tökéletes döntés megszületéséhez. Ezen túl ügyfélszolgálatunk természetesen készséggel várja megkeresését felmerülő kérdéseivel kapcsolatban.

>> www.oszloposfuro.hu <<

Oszlopos fúrógép

BRANDS

válogatott márkák

Beszállítói kapcsolataink és márkáink kialakításakor számos feltételt vettünk és veszünk most is figyelembe, melyek garantálják a partnereinkkel történő sikeres és hosszútávú együttműködést. Meghatározó szerepet tölt be a termékek magas és megbízható minősége és szervízháttere, továbbá kulcsfontosságú az alkatrészellátás hatékonysága, valamint a gördülékeny és rugalmas kommunikáció egyaránt.

JMT fémipari szerszámgépek

JMT fémipari szerszámgépek

Opimum fémipari szerszámgépek

Opimum fémipari szerszámgépek

Bomar fémipari szalagfűrészek

Bomar fémipari szalagfűrészek

Axile CNC fémmegmunkáló gépek

Axile CNC fémmegmunkáló gépek

Microcut CNC fémmegmunkáló gépek

Microcut CNC fémmegmunkáló gépek

Palmary fémipari köszörűgépek

Palmary fémipari köszörűgépek