BOMAR PRODUCTION 400.360 ANC LS 1500 automata szalagfűrész

Professzionális CNC automata szalagfűrészgép 1500 mm-es bevezetővel – termelékenység és magas minőség

Magas, ipari minőségű automata, kétoszlopos szalagfűrész adagolósatuval és 1500 mm-es bevezető pályával felszerelve. Ø360 mm maximális méret vágására képes szalagfűrész, mely a standard 41 mm magas fűrészszalagnak is köszönhetően kiválóan masszív, stabil és pontos termelőeszköz. A nagy terhelésnek is ellenálló konstrukciót kimondottan tömör anyagok darabolására tervezte a cseh gyártó nagyüzemi körülmények között.

JELLEMZŐK

Robosztus, két-oszlopos, fémipari szalagfűrész nagyüzemi gyártásra optimalizált kivitelben kizárólag merőleges, max. Ø360 mm-es tömör anyagok darabolására tervezve. A fűrészkar két robosztus oszlopon helyezkedik el midkét oldalon hézagmentes, lineáris vezetővel.

A kiváló teljesítmény köszönhető a háromoldalas, precíziós, keményfém szalagvezetőknek, a 41 mm magas fűrészszalagnak és a szinkron futó szalagtisztítókefének, mely a forgács eltávolításáért felelős.

Az összes vibrációra és a vibráció előidézésére alkalmas alkatrész polimer-betonnal van feltöltve. Mindez lehetővé teszi, hogy a lineáris vezetésű fűrészkeret szinte rezgés nélkül végezzen vágásokat, így a gép termelékenysége szempontjából 30%-al magasabb teljesítményt eredményez.

A munkadarab előre tolása szervóhajtású golyósorsóval történik a legprecízebb adagolás érdekében. A munkadarab rögzítése és a fűrészkeret előtolása hidraulikus működtetésű. Az adagolás maximális hossza egy fogásból 750 mm, vagy ismétlődős adagolással max. 6500 mm lehet..

Az osztott fősatu biztosítja a munkadarab stabil rögzítését a fűrészszalag előtt és után is.

A teljesen leburkolt géptest hatékonyan csökkenti a generált zajokat, valamint jelentősen hozzájárul a fokozott biztonsághoz a vágások során. A Production sorozatú szalagfűrészek ideálisak a három műszakos munkarendben történő, folyamatos gyártáshoz.

 

IRÁNYÍTÁS ÉS VEZÉRLÉS

A vágási adatokat egy egyszerűen kezelhető vezérlővel ellátott kijelző, valamint nyomógombok segítségével lehet bevinni. A programozás egyszerű lépésekben végrehajtható, az egyes szakaszok grafikus megjelenítésének köszönhetően pedig könnyen kezelhető a felhasználó számára. A gép vágás közben folyamatosan ellenőrzi és, ha szükséges szabályozza a szalagsebességet és az előtolást a munkadarab ellenállásának függvényében. Minden vezérlőelem a szabadon állítható kezelőpanelen található.

ALAPTARTOÉKOK

– polimer beton technológia a vibráció minimalizálása érdekében a fűrészkeretben, oszlopokban és a gép alapjában
– szervomotorral és golyósorsóval működő adagoló rendszer
– az előtolás automatizált szabályozása
– hézagmentes, görgős bevezető pálya a fősatuig

PARAMÉTEREK

Vágási tartomány 0° (kör anyag)360 mm
Vágási tartomány 0° (téglalap anyag)400×360 mm
Vágási tartomány 0° (négyzet anyag)360×360 mm
Szögvágási tartomány
Motor4,0 kW, 3×400 V/50 Hz
Fűrészszalag sebesség20 – 120 m/min.
Fűrészszalag méret5520x41x1,3 mm
Betöltési magasság (munkamagasság)855 mm
Legkisebb maradék hossza75 mm
Legkisebb maradék hossza (kötegszorítóval)140 mm
Legkisebb vágható átmérő10 mm
Méretek (HxSzxM)2000 x 3200 x 2100 mm
Tömeg2500 kg

 

A termék további változatokban is elérhető.

<< BOMAR termékkatalógus megnyitása >>

Contact

KERESSEN

FEL MINKET

Email:

info@femgepszer.hu

Ügyfélszolgálat:

+36 20 475 5454

Kérje árajánlatunkat!