JMT PT sorozatú stancológépek

Professzionális CNC stancológépek nagyüzemi felhasználásra tervezett, 4+2 tengelyes kivitelben – magas minőség és produktivitás

A JMT PT sorozatú CNC stancológépek rendkívül merev és alaposan tesztelt „O” vázszerkezettel rendelkeznek, így maximális terhelés mellett is minimális a vázszerkezet torzulása, ami nagy pontosságú teljesítményt biztosít. A PT modellek nagyüzemi gyártásra készült stancológépek, melyek pozícionáláskor akár 1G gyorsítással és akár 900 löket/perc maximális sebességgel (1 mm-es munkadarab esetén) képesek a folyamatos munkavégzésre. A 20 állomásos fej alapfelszereltségében 4 indexálható szerszámhelyet tartalmaz, amelyek 3 vagy 8 állomásos szerszámmal szerelhetők fel. A JMT PT sorozatú CNC stancoló gépek nemcsak 2D-s alkatrészek gyártására képesek. Speciális eszközökkel felszerelve akár 3D-s munkadarabokat hozhatnak létre. A CAP/CAM szoftvert alapfelszereltségként tartalmazza, és vezérli a CAD rajzok importálását, az alkatrészek beágyazását a lapra és a gépre kész program létrehozását. További szállított modulokkal fel lehet használni az alkatrészek CAD rajzainak létrehozását, és beállíthatja az aktuális fej konfigurációt is.

FŐBB JELLEMZŐK

 • Rendkívül merev „O” vázszerkezet, amelyet a Finite Element Analysis elemző szoftver tesztelt, pontosan megmunkálva és feszültségmentesítve a nagy pontosságú teljesítmény érdekében
 • Nagy szilárdságú, központi hajtás, akár 1G gyorsítással (0,5–6,4 mm vastagságú és 170 kg súlyú lapok pozícionálására)
 • Nagy teherbírású, precíz laprögzítők csúszó rendszerrel a lapelakadás megakadályozása érdekében. A szorítók három beépített érzékelőt tartalmaznak a különféle elmozdulások észlelésére.
 • A kiváló minőségű Rexroth Star golyóscsapágyak és a lineáris vezetők rendkívül pontos elhelyezést biztosítanak és lehetővé teszik a nagy sebességű mozgást és gyorsulást, miközben továbbra is biztosítják a hosszú élettartamot és az alacsony zajszintű működést.
 • Y tengelyen mozgatható asztal rendszer, biztosítva az anyag széleinek megtámasztását és csökkentve a rezgéseket.
 • A CNC által ellenőrzött lyukasztási, vágási és formázási folyamatok az anyag típusától és vastagságától függően.
 • Képes nemcsak 2D-s komponensek előállítására, de speciális eszközökkel felszerelve 3D formákat hozhat létre. A felső és az alsó fej között 20 mm-es hellyel akár 8 mm magas forma is előállítható 1 mm-es vastagban.
 • Direct Drive index mechanizmus.

TOVÁBBI ELŐNYÖK

 • Alacsony fogyasztású hidraulikus rendszer alacsony és nagy nyomású hidraulikus szivattyúkkal, melyek segítségével akár 50% -os energiamegtakarítás érhető el. Ez a rendszer csökkenti az üzemi zajszintet, és meghosszabbítja a hidraulikaolaj élettartamát.
 • CE-kompatibilis fénysorompórendszer, amely megakadályozza a munkaterületre való bejutást. Megszakítás esetén a program abból a pontból indulhat újra, ahol leállt,
 • A Lantek szoftveren belül a megmunkáló fej konfigurációs modul lehetővé teszi a fej elrendezésének szerkesztését, valamint további munkák beállítását egyszerűen.

Nagy sebesség kompakt kivitelben
A JMT PR CNC stancológép a kivágófej CNC automatikus indexelését tartalmazza alapfelszerelésként multi szerszámmal felszerelve. A gépet a Finite Element Analysis szoftver segítségével nagyon magas színvonalon gyártják, hogy maximális terhelés mellett is minimálizált legyen a gép szerkezeti deformációja. Minden felhasznált alkatrészt nagyon szigorú kritériumok mellett gyártanak, esetenként edzett anyagú alkatrészeket alkalmazva. A központosított kenőrendszer biztosítja, hogy minden mozgó alkatrész egyenletes mennyiségű kenőanyagot kapjon. A gépet nagyüzemi gyártáshoz tervezték, maximális percenkénti 600 löketsebességgel 1 mm-es munkamagasság esetén. A JMT PR gép a Lantek CAM szoftvert használja, amely magában foglalja az alkatrészek automatikus lapra ágyazását.

Contact

KERESSEN

FEL MINKET

Email:

info@femgepszer.hu

Ügyfélszolgálat:

+36 20 475 5454

Kérje árajánlatunkat!