JMT PC plazmavágó gép

Professzionális plazmavágó gép csatornagyártásra és könnyű lemezmegmunkálásra tervezve – magas minőség és termelékenység

Alapfelszereltség

– erősre dimenzionált, hegesztett acélszerkezet
– X, Y tengelyek lineáris vezetőkön mozognak
– nagy pontosság – 0.01 mm
– vágólap igazítása lézerrel
– Tecnos PC12 vezérlőegység
– Lantek Expert Cut II szoftver
– gyújtáskonzol
– Torch Breakaway rendszer

Opcionális kiegészőtők

– Hyperterm XD 130amp
– Ce Norm
– Automatikus gázkonzol
– Kézi gázkonzol
– Szűrőrendszer

Kompakt és egyszerű – A PC-sorozatú plazmavágó nagyon kompakt és kezelőbarát vezérléssel felszerelt kivitelben készül, így az új, vagy alkalmi felhasználók is percek alatt betaníthatók a használatára. A PC-sorozatú plazmavágógépeket csatornázásra és könnyű vágások kivitelezésére tervezik. A nagyméretű, lineáris vezetősinek biztosítják a nagyfokú stabilitást és pontosságot, ezáltal HVAC csatornázási és egyéb, könnyű lemezipari munkákhoz a legalkalmasabb. Az extra szilárdság lehetőséget biztosít a HD (High Definition), azaz nagyfelbontású plazmavágáshoz szükséges tartozékok kiépítésére is, melynek segítségével akár 40 mm-es lemezvastagságig kivitelezhetőek a rendkívül precíz és pontos vágások. Teljesen megmunkált vázszerkezet és mindkét hosszsíkon csapágyas, lineáris vezetéssel ellátott plazmavágógép kemény, mindennapos és hosszútávú munkára tervezett kivitelben. Egységes kialakításának köszönhetően nincs szükség bonyolult telepítésre, ezért szükség esetén könnyedén mozgatható a műhelyben, hogy megfeleljen a változó munkaterhelésnek is.

Plazmavágó lineáris vezetősín

HyPerformance Hyperterm Plazma rendszerek
A HyPerformance plazma rendszer feleannyi működési költség mellett képes a HD (HyDefinition) plazmavágás minőségére. A bejegyzett Hypertherm HyDefinition, LongLife, valamint a szabadalmaztatott PowerPierce és True Hole technológiák beépítésével a HyPerformance Plazma növeli az általános teljesítményt, termelékenységet, valamint a profitabilitást egyaránt. Ez a rendszer páratlan rugalmasságot kínál a fémek vágására, ferde vágások és jelölések kivitelezésére 160 mm vastagságig.

Hyperterm Manuális Gázkonzol

  • Intuitív és könnyen kezelhető kezelői felület
  • Az operátor manuálisan választ megfelelő gáztípust és gázáramot
  • Automatikusan szabályozott gáznyomás az egyenletes vágás érdekében

Hyperterm Automata Gázkonzol

  • A rendszer minden beállítása CNC vezérelt
  • Automatikus beállítás szabályozás menet közben.
  • Automatikusan gáznyomás szabályozás a legkiegyensúlyozottabb vágási teljesítményért

Contact

KERESSEN

FEL MINKET

Email:

info@femgepszer.hu

Ügyfélszolgálat:

+36 20 475 5454

Kérje árajánlatunkat!