JMT PR4H Sorozatú lemezhengerítő gép

Nagyüzemi, hidraulikus lemezhengerítő könnyen kezelhető vezérlővel – megbízhatóság és minőség

Az PR4G sorozatú hidraulikus lemezhegerítő gép mechanikus és hidraulikus rendszereit a JMT tapasztalt mérnökei tervezték. Ezek a mérnökök a paraméteres 3D mérnöki technológiát, valamint a mechanikai és statikus elemzés megvalósítását felhasználva tervezik a gépeket. Minden mechanikus, hidraulikus és elektronikus rendszert elektromos és gépész mérnökök terveztek és teszteltek. Csak hosszú távú tesztek és értékelések után engedélyezik a gépek gyártását sorozatgyártásban is. Mindezek biztosítják a felhasználó számára a hússzútávú felhasználhatóságot, megbízhatóságit és termelékenységet.

Egyenes vonalú vezetett görgők

Az oldalsó hengereket egyenes vonalú rendszer vezérli, amely egyenes irányban mozgatja őket (a bolygóvezetők ívelt útja helyett), ezáltal megadva nekik az erőt a nehéz lemezek megmunkálásához, előhajlításához és hengerítéséhez.

Nagynyomatékú hajtás rendszer

A nagynyomatékú hajtás miatt a PR4H lemezhengeítőgép kevesebb lépéssel hajlítja meg az alkatrészt. A hajlító hengereket meghajtásáról önálló, nagynyomatékú hidraulikus motorok és bolygókerekes hajtóművek gondoskodnak. Az aktiválórendszer ugyanazon a tengelyen helyezkedik el, mint a henger, így nagy nyomatékkal történik a megmunkálás nyomatékveszteség nélkül.  A hidraulikus szorítók megakadályozzák a lemezek visszacsúszását, ami az előhajlítások során nagy előnyt jelent a kezelő számára.

A termék további változatokban is elérhető.

<< JMT termékkatalógus megnyitása >>

Contact

KERESSEN

FEL MINKET

Email:

info@femgepszer.hu

Ügyfélszolgálat:

+36 20 475 5454

Kérje árajánlatunkat!