Oszlopos fúró nagy választékban

Szerző: | jan 5, 2022 | femipar

Elindítottuk legújabb webáruházunkat, amely kiváló lehetőségeket tartogat azok számára, akik ipari fúrógépek iránt érdeklődnek, esetleg azok áráról, kialakítási fajtáiról, választékáról, vagy egyéb tulajdonságairól szeretnének tájékozódni. Legújabb webáruházunk mindezt három alapvető gyártónk kínálatából biztosítja, mely ár/érték arány tekintetében különböző lehetőségeket tartogat, ha oszlopos fúró beszerzése előtt áll, vagy épp még csak tervezgeti azt.

Oszlopos fúró webáruházunk széles választéka

A Bernardo oszlopos fúrók háttere

BERNARDO - WOOD TEC PEDIA

Bernardo oszlopos fúró nem csak egyféle kivitelben létezik. Alapvetően megkülönböztetendők a barkács célra készült oszlopos fúrók és a kisipari, valamint nagyüzemi fekhasználásra készült oszlopos fúrógépek is. Megtalálhatók a kínálatban továbbá asztali fúrógépek, mágnestalpas fúrógépek és súrgárfúró berendezések is. A Bernardo termékek központi raktározása Ausztriában, illetve Magyarországon történik. Ennek köszönhetően a beszerzés általában rövid időt vesz igénybe, sok esetben a szállítást akár 1-2 munkanap alatt is teljesíteni tudjuk.

Az Optimum oszlopos fúrókról bővebben

OPTIMUM Maschinen Germany GmbH Logo Vector - (.SVG + .PNG) -  LogoVectorSeek.Com

Optimum oszlopos fúró kiváló lehetőségeket biztosít kisipari és nagyüzemi felhasználók részére is. Az Optimum kínálatában barkácsgépeket már nem igazán találunk. Itt főként a kis- és nagyüzemi tertmelésre szánt mágnestalpas fúrók, asztali fúrók és oszlopos fúrók, továbbá radiálfúrók találhatóak. Az Optimum márka jó ár/érték arányának és kiváló szervizhátterének köszönhetően meghatározó szerepet tölt be hazánkban az ipari szerszámgépek tekintetében.

OPTIMUM radiálfúró berendezések választéka itt

Az Optimum termékek központi raktározása Magyarországon és Németországban történik. Megrendeléseinket kisebb méretű gépek esetén akár 1-2 nap alatt, nagyméretű, vagy túlsúlyos rakománynak számító gépek esetén pedig egyedi kiszállítással, rövid időn belül teljesítjük.

Metallkraft

Az Optimum márkacsoport részeként forgalmazott Metallkraft mágnestalpas fúrógépek is megtalálhatók újdonsült webáruházunk kínálatában, mely kizárólag ipari felasználók számára ajánlott.

Metallkraft mágnestalpas fúrók esetén is a gyors és megbízható szervízhátteret biztosítani tudjuk. Az Optimum magyarországi központja látja el a Metallkraft alkatrészek raktározását, beszerzését és szervizellátását is. Cégünk közvetlen kapcsolatban áll a gyártó magyarországi központjával, így mindig naprakész információkkal rendelkezünk, valamint gyors ügyintézést, beszerzést és szervízellátást tudunk biztosítani.

Amit az Epple oszlopos fúró kapcsán tudni érdemes

Epple oszlopos fúró választéka is megtalálható legújabb webshopunk kínálatában. A németországi gyártó kizárólag magas minőségű, ipari felhasználásra készült, fémipari gépek gyártásával foglalkozik. Nem csak oszlopos fúrógépek, hanem más fémipari szerszámgépek gyártását is végzi, mint például fémipari eszterga és marógépek, szalagfűrészek, lemezhajlító és lemezvágó berendezések, stb.

Az Epple termékek szállítását is rövid időn belül teljesíteni tudjuk, hiszen a gépek szállítása közvetlenül Németországból, vagy a magyarországi import raktárból történik. Szerviz és alkatrész ellátásról szintén a magyarországi központ gondoskodik, így megbízható háttér áll az Epple termékek mögött.

 

Az alábbi képre kattintva egyenesen az Oszlopos fúró webáruházba irányítjuk, ahol kedvére böngészhet aktuális kínálatunk között, továbbá megtekintheti legújabb oszlopos fúró, illetve további fúrógép termékeinket, akcióinkat is.

Oszlopos fúró logó